07-12-05

Examenkoorts

Het is geleden van toen ik in het middelbaar zat, dat mijn verjaardag midden in de examenperiode viel. Maar nu is het dus opnieuw van dat en dan nog  voor de volgende 12 jaar (minstens) ...
 
H'ske begint  morgen met wiskunde, zijn favoriete vak (hm, hm)  en dat zullen we geweten hebben. Een gezicht als een donderwolk, zuchtend en kreunend, onder de "zware" studielast. (Hoe gaan we die ooit fatsoenlijk in gang krijgen?)  Als je hem naar boven stuurt, staat hij binnen het kwartier terug beneden omdat hij hard gestudeerd heeft en dringend  toe is aan een pauze.Volgens hem is alles bovendien poepsimpel en is het niet nodig om daar nog veel tijd aan te besteden. Jammer genoeg (voor hem) weten wij wel beter en wordt hij telkens teruggestuurd. Hij bekijkt ons dan alsof wij er het grootste genoegen in scheppen hem te kwellen en te pesten door hem te ondervragen.(ja, wij zijn echte sadisten en wij vinden het geweldig om ons opnieuw te verdiepen in associatieve en distributieve eigenschappen ed. Wij hebben echt niks beters te doen). Als dat maar goed komt....
 
Nog bijna twee weken examenstress te gaan. Net nu de nachtmerries over gemiste, fout geleerde examens tot de verleden tijd  behoorden.
Ik denk dat ze gaan terugkomen, met H'ske in de hoofdrol.
 

20:03 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

*** Ja, echte sadisten zijn jullie, dat kind zo pesten ...:)- Haha!! Ik zie het zo voor me..'k heb hier ook een paar van die superstudenten rondlopen...PC, Playstation, flirten dat wel, maar de rest, ho maar...Gelukkig hebben ze bij ons al 18 december verlof, dus nig 1 weekje te gaan!

Gepost door: Crisje | 07-12-05

*** Ben nog op tijd om je een hele mooie verjaardag te komen wensen.

"De jeugd is de tijd voor avonturen
van het lichaam, doch de ouderdom
voor de zegepralen van de geest."

Veel liefs en dikke slaapknuffels voor
straks.
Mireille.

Gepost door: mireille | 07-12-05

Wiskunde... Leuk om mee te beginnen én om je opnieuw in te verdiepen ;-)
Flashbacks naar "aartsmoeilijke" momenten schieten door mijn hoofd (nu ja... stukjes ervan toch) en eigenlijk ben ik wel blij dat ik daar nu al een hele tijd vanaf ben.
Veel sterkte voor H'ske én voor zijn support-team. Groetjes,

Gepost door: An | 08-12-05

aaahhhhh... wiskunde...
Lijkt me trouwen niet makkelijk om nu nog mee te kunnen met die leerstof, ook van andere vakken trouwens...
Veel moed daar, voor iedereen, want ik weet niet voor wie dit nu de moeilijkste periode is: voor de leerling of het 'support-team'.... ;-)

Gepost door: lavender faery | 08-12-05

een troost.. ook daar kom je wel door zenne..als ik dit zo lees zie ik mezelf terug, zij het jaartjes geleden..en het is allemaal goed gekomen :o)
Hoewel, ik heb er nog wel eentje thuis..maar ik kan het me niet meer zo erg aantrekken!! Ouder worden en meer relativeren he!! Later vraagt niemand je "Hoe oud was je toen je je diploma haalde??" Als je er maar een hebt! ;-)

Gepost door: chinezeke | 08-12-05

De commentaren zijn gesloten.