26-02-06

Kalmpkes aan hé !

Ja, ja, mijn commentatoren hebben natuurlijk weer gelijk.

Kalmpjes aan is de boodschap! Maar geen zorgen, want meer dan kalmpjes aan kan mijn lichaam momenteel toch niet aan. Dat werd gisteren nog maar een keer duidelijk toen ik met K'tje wat nieuwe kleren ging kopen. Mijn kinderen beginnen er stilaan immers stevig verwaarloosd uit te zien, met te korte, te kleine broeken, t-shirts en truien. Tijd om in actie te komen. Ik kon natuurlijk ook P met K'tje naar de winkel sturen maar dat brengt wel enige risico's met zich mee. Hoogstwaarschijnlijk zou ons K'tje hem met haar blauwe kijkers vermurwen en zouden ze terug thuis komen met een gamma aan knaloranje, barbieroze en kanariegele jurkjes en bloesjes, met de meest afschuwelijke opdrukken en glitterdingen.

Anneketanneke dan maar op pad. Eigenlijk was het een kwelling van begin tot eind, want door die waas in mijn ogen was ik amper in staat om de verschillende maten te onderscheiden. K'tje was bovendien niet erg meegaan in het passen en mijn geduld werd danig op de proef gesteld. Het was er dan ook nog veel te warm en de kunstharen van mijn pruik prikten in mijn oren en ogen. Dan maar zo snel ik kon de winkel door en het hoogstnodige bijeengegraaid en dan richting kassa. Ik was blij toen ik een uurtje later uitgeteld opnieuw mijn zeteltje kon opzoeken om er de rest van de dag/avond niet meer uit te komen.

We zullen het geheel maar beschouwen als een goede oefening in "springen en dan terug met de voetjes op de grond" en vandaag doen we het maar kalmpkes aan....

 

Vandaag is Ikea uitzonderlijk open en, gisteren indachtig, heb ik P dan maar alleen gestuurd mét een lijstje én instructies. Misschien ook beter voor onze bankrekening want ik kom daar gegarandeerd buiten met meer dan gepland.

10:28 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

**** Ik heb ook last van de Ikea-kwaal !:)----

En ik zie het al voor me P en K'tje alleen gaan winkelen , haha!!! Beter ineens aan ramp-indijking doen hé . En op ne zaterdag shoppen, bah, die drukte, da's wel ineens heel hoog springen !

Wat is dat allemaal van P. , die wil nie mee! Den ambetanterik...dan komt ge alleen over en t weer hé... dan leg ik u wel in de watten!

Gepost door: Crisje | 26-02-06

vreemd... onze aandoeningen zijn van een geheel andere aard, en toch herken ik zo veel in die stukjes van jou.
Ook hier: kalm-aan na een niet te beste week.
Hopelijk raak je gauw af van die waas voor je ogen en raak je vlug wat terug op krachten!
Kus,
K.

Gepost door: kaatje | 26-02-06

als ge uw betaalkaartjes meegegevenhebt gaat dat niet veel schelen vrees ik :-)

Gepost door: willly | 26-02-06

De commentaren zijn gesloten.