14-03-06

Vaderdag

Toen ik vanmorgen naar Friedl aan het luisteren was, schoot me ineens een perfect vaderdagcadeau binnen voor mijn vader. Hier wordt dat namelijk gevierd op 19 maart, dus het werd tijd dat ik daaraan ook nog eens begon te denken.

Direct op zoek op het internet en ik heb het gevonden bij de Duitse Amazon : Freddy Quinn. Freddy wie?  Inderdaad. Muziek die normaal gezien mijn huis niet binnen zou komen en eigenlijk is deze CD ook kerstmuziek (Weihnachten auf der hoher See: kerstmuziek met zeegeruis en scheepshoorns: perfect voor mijn vader dus). Nostalgie uit mijn kindertijd. Mijn vader heeft de LP maar geen platenspeler dus ik denk dat ik hem hier wel een plezier mee doe en dat het kerstmuziek is, dat moet hij er maar bij nemen, want ik vrees dat ik deze verrassing niet zolang geheim zal kunnen houden. Voor P moet ik niets meer zoeken, want die kon niet wachten en heeft zijn cadeautje al gekregen.

Verder ben ik vandaag weer stevig aan het niksen en aan het bekomen van de voorbije weken. Vandaag is de eerste dag zonder kinderen, eindelijk iedereen weer naar school, en ik geniet van de rust, de stilte en het zonnetje. Een kopje koffie, kijken hoe de krokusjes zich verwarmen aan de zon en hoe de vogeltjes hun eerste zonnebad nemen in de krulwilg. Straks misschien nog een beetje schilderen, want het licht is prachtig.

Beginnen bij het begin, is altijd verstandig en wijs...

13:02 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.