07-05-06

Zondag

Wat gaat de tijd de laatste weken weer razendsnel voorbij. Honderdeneen dingen te doen - en het lijken er duizendeneen. Mei, een maand vol communiefeesten. Gisteren het eerste feest gehad, en hoewel we er met zijn allen tegenop zagen, is het goed meegevallen. Alleen die pruik da's véél te warm met zo'n weer. het zijn geen temperaturen om een pelsen potske op te zetten, he. Soit, One down, two to go. Ons K'tje is aan de beurt op 25 mei en ik hoop dat tegen die datum de familieleden elkaar nog iets te vertellen hebben, na al dat tafelen ;-). Nu ja, we hebben al wat extra activiteiten voorzien om ze bezig te houden. Maar die blijven natuurlijk nog geheim... Als het maar goed weer is die dag, want anders... . Misschien toch nog eens wat eitjes wegdoen naar de clarissen. Bestaan die eigenlijk nog?  Ik herinner me dat we dat gedaan hebben bij mijn vormsel en bij ons trouwfeest en we hadden telkens schitterend weer. Maar ik dwaal af...

Gisteren een poging gedaan om fotootjes van de communicant te nemen.  K'tje helemaal opgetut in haar nieuwe kleren, dotje gemaakt en dan na drie foto's tot de constatatie komen dat de batterijen van het fototoestel op zijn. Typisch voor huize Anneketanneke. Vandaag doen we dus een tweede poging...

Voor de rest zal het een gewone zondag zijn: ons Atjitteke is naar Brugge met de gidsen, ons H'ske zal op de PC spelen en tussendoor hopelijk nog eens aan zijn schoolwerk denken en  ons K'tje idem dito. Mama en papa zullen hun tijd besteden aan het verder opruimen van tuin en huis, maar dat is een werk van dagen. Niet van uren.

Een doodgewone zondag dus...

11:54 Gepost door Anneke | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

*** weer even komen bijlezen
ja die mei maand dan zijn er overal wel communniefeesten :-)
een aangename zondag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-05-06

Dag Anneke dat zou voor ons ook zijn, batterijen leeg! Wat we ook al gehad hebben, fototoestel vergeten.....of vroeger nog een oud filmpke erin, of eentje waar nog juist ene foto op kon.Maar erom kunnen lachen dat is het, als het dat maar is .
Enne van dat opkuisen ken ik ook alles, na dat ongeval is bijna 4j nietske van kassen uitgekuist, nu met die poetshulp kan ik mijn krachten, als ik die nog heb, na mijn drukke werk,daaraan besteden en stillekesaan komt dat wel in orde. Ik moet zeggen dat ze mij in de kringloopwinkel graag zien komen tegenwoordig!
Maak er nog een fijne dag van, lieve groeten;-))

Gepost door: nicole | 07-05-06

))) de mei-maand is inderdaad een feestmaand, best leuk
groetjes, fijne zondag nog

Gepost door: dingske | 07-05-06

dit is inderdaad een beeld van een doodgewone zondag. Bij ons jammer genoeg geen kinderen meer die overal heen moeten en/of willen.
groetjes

Gepost door: annemie | 07-05-06

ohlala!! Rustig weekendje voor jou...voor ons is het schoolfeest met optreden van o.a. kleine Coltrui.......jaja, 20jaar en de rest geleden stond ik daar als mama!!..nu als omi!!!

Gepost door: chinezeke | 07-05-06

De commentaren zijn gesloten.